Pravilnik o zasebnosti

LD Nepremičnine, Upravljanje nepremičnin d.o.o., ki ga zastopa dir. Denis Lovrečič (v nadaljevanju LD Nepremičnine) se zavedamo pomena vaše zasebnosti, zato si prizadevamo varovati zaupnost osebnih podatkov svojih uporabnikov. Namen naše Izjave o zasebnosti je, da vas obvestimo o svoji politiki zasebnosti ter o možnostih, ki jih imate na voljo pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu. Izjava o zasebnosti je dostopna na dnu vsake spletne strani tega spletnega mesta.

Zbiranje osebnih podatkov

Spletno mesto LD Nepremičnine lahko obiščete brez identifikacije ali podajanja osebnih informacij. Na nekaterih spletnih straneh pa morate vnesti svoje osebne podatke, na primer naslov e-pošte, ime, domači ali službeni naslov, telefonsko številko in drugo, zato da bomo lahko izvedli vaše naročilo ali zahtevo. Osebne podatke morate posredovati v naslednjih primerih:

- pri uporabi kontaktnih spletnih obrazcev,
- pri sodelovanju v naših spletnih raziskavah,
- v primeru vaše zahteve po vključitvi v e-poštni ali kakšen drug imenik.

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij imate uporabniki sami. Pridobljene kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z uporabnikom, kadar je to potrebno ali ko uporabnik to sam želi. Kadar koli lahko prekličete dovoljenje za obdelavo vaših osebnih podatkov. LD Nepremičnine bo v tem primeru storila vse potrebno za takojšnjo izpolnitev vaše zahteve.

Na spletnem mestu ldnepremicnine.si so objavljene povezave na spletne strani tudi drugih organizacij/ustanov. Nad vsebinami teh spletnih strani LD Nepremičnine nima nadzora, zato zanje ne prevzema nobene odgovornosti.

Uporaba osebnih podatkov

LD Nepremičnine uporablja vaše osebne podatke za izvedbo vašega naročila ali zahteve ter za komunikacijo z vami: za odgovor na vaše vprašanje, za posredovanje trženjskega gradiva ali obvestil.
Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene, za katere so bili posredovani, v skladu z vašim dovoljenjem. Vedno vas bomo predhodno obvestili o zbiranju osebnih podatkov in o namenu zbiranja. V primeru zbiranja ali uporabe za kakršne koli druge namene izven tistih, za katere ste jih posredovali, vas bomo kontaktirali za pridobitev soglasja.

Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam

LD Nepremičnine osebnih podatkov svojih uporabnikov brez njihovega soglasja ne bo posredovala nobeni drugi fizični ali pravni osebi. Pridržujemo si pravico do dostopanja in razkrivanja osebnih podatkov z namenom, da izpolnim in zagotovim skladnost z zakonom, izpolnim zakonske zahteve, uporabim podatke v pravnih postopkih ali zaščitim pravice in lastnino LD Nepremičnine ali naših strank.

Uporaba piškotkov in sledilne tehnologije

Spletno mesto LD Nepremičnine uporablja t. i. piškotke, ki uporabniku omogočajo prikaz in uporabo naših spletnih strani, prilagojeno njegovim željam. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletni strežnik shrani na disku vašega računalnika. Njegov glavni namen pa je, da v računalnik shrani vaše nastavitve in druge podatke, tako da vam jih ob naslednjem obisku naših spletnih strani ni treba več vnašati.

S piškotki ni mogoče izvajati programov ali okužiti računalnika z virusi. Piškotek ne omogoča nikakršnega dostopa do vašega sistema ali osebnih podatkov.

Uporaba piškotov je ustaljen postopek na večini spletnih mest. Standardne nastavitve brskalnika omogočajo uporabo piškotov. V kolikor se z njihovo uporabo ne strinjate, spremenite nastavitve brskalnika tako, da bo sprejemanje piškotov onemogočeno, vendar to lahko omeji zmožnost vaše komunikacije s spletnim mestom LD Nepremičnine. Tudi če piškotke sprejmete, jih lahko pozneje še vedno izbrišete z orodji vašega brskalnika ali tukaj. Piškote uporabljamo izključno z namenom, da bi svojo spletno stran optimizirala vašim željam.

LD Nepremičnine zbirajo tudi podatke o vaši uporabi našega spletnega mesta in spletnih storitev. Z našim orodjem za analizo spletnega mesta lahko na primer iz vašega brskalnika pridobimo informacije o tem, s katerega spletnega mesta ste prišli, s katerim iskalnikom in ključnimi besedami ste nas poiskali, katere strani ste si ogledali na našem spletnem mestu ter katere dodatke, kakšno širino in višino uporablja vaš brskalnik. Z različnimi sledilnimi tehnologijami lahko zberemo informacije o tem, katere spletne strani si ogledate in katere povezave kliknete, ter o ostalih dejanjih, ki jih izvedete na naših spletnih straneh. Poleg tega zbiramo običajne informacije, ki jih brskalnik pošlje vsakemu obiskanemu spletnemu mestu, na primer naslov IP, vrsto in jezik brskalnika, čas dostopa in naslove spletnih mest.

Piškotki, ki jih uporablja naša stran

Izvor piškotka: StatCounter analitični piškotek
Ime piškotka: is_unique
Trajanje piškotka: 5- let
Opis piškotka: Uporablja se za ugotavljanje analize prometa na spletni strani oz. statistike obiskanosti. V piškotu niso shranjeni nikakršni osebni podatki obiskovalca.

Tukaj lahko zavrnete ali odobrite StatCounter Anlaytics piškotek.

Sprememba Pravilnika o zasebnosti

Izjava o zasebnosti je bila nazadnje posodobljena decembra 2022. To izjavo lahko občasno posodobimo skladno s spremembami naših storitev in na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe izjave bomo objavili na tem mestu in posodobili datum zadnje spremembe. V primeru znatnih sprememb vas bom obvestili na vidnem mestu oziroma z neposrednim obvestilom.

Vaša vprašanja in predlogi

V primeru kakršnih koli vprašanj, pomislekov ali predlogov glede zbiranja, uporabe in razkrivanja vaših osebnih informacij, vas prosimo, da nam jih posredujete preko spletnega obrazca.

LD Nepremičnine - Upravljanje nepremičnin d.o.o.
- Prava izbira -